Risørtrener Øyvind Hageli Quarg håper spillerne gir alt i toppkampen mot Rygene lørdag ettermiddag. Samtidig ønsker han seg skikkelig trykk på tribunen.

Mange vil nok tenke at det var lite i forkant av sesongen som tilsa at Risør skulle stå med full pott etter tre kamper, og at man i fjerde serierunde skulle spille toppoppgjør på Kjempesteinsmyra. Trener Øyvind Hageli Quarg skjønner den tanken.

– Du hadde fått godt igjen for innsatsen om du hadde spilt på dette. Før seriestart gledet vi oss, og var veldig fornøyd med seks poeng i de to første. At vi skulle stå med ni poeng etter Hånes-kampen var over all forventning, sier Quarg.

Fortsetter gjerne rekken

Når laget først er inne i en seiersrekke ser Quarg mer enn gjerne at den fortsetter.

– Det ville vært gøy å stå med tolv poeng etter lørdagen. Jeg tror det kommer til å bli en veldig fysisk kamp. Rygene er et fysisk sterkt lag, så der må vi opp litt. Ellers så viser vi at vi er veldig klare. Det kribler i kroppen.

Og det er det all grunn til at det skal gjøre. For det er kun en spiller i troppen som ikke er tilgjengelig for toppoppgjøret.

– Freddy kommer ikke da han dessverre måtte jobbe. Bortsette fra det er vi godt skodd. Det begynner å komme en ellever som det er ganske grei konkurranse på. Det er sunt. Alle vil spille og har noe å gi i 90 minutter.

Her er noen av spillerne som var på onsdagen trening på Kjempesteinsmyra.

Vil fylle tribunen

Leder i Risør Fotballklubb, Christian Axelsen, har vært aktivt ute med å trekke folk til Kjempesteinsmyra for å se kampen. Trener Quarg har absolutt ikke noe i mot om det skulle komme godt med folk.

– I første serierunde kom det jo 60 – 70 på en mandagskveld. Nå har vi lørdagskamp og håper på at det blir fint vær. Jeg håper folk synes det er gøy, og at vi kan doble fra forrige kamp.

Han sier spillerne er klare, og at de vil gi alt.

– Jeg kan love at vi kommer med innsats, friske bein og vinnervilje. Med publikum i ryggen kan vi jobbe sammen mot tre poeng. Det hadde vært moro, avslutter Øyvind Hageli Quarg.