Mandag fikk Risørs 11-årslag i fotball spille kamp på Norac stadion i Arendal. På en flott arena viste spillerne flott lagmoral.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Privat

Norac stadion er banen hvor Arendal Fotball spiller sine kamper, men det var et av Granes lag som tok i mot Risør til kamp.

– Etter en rufsete start fra vår side, ledet Grane hele 5-1. Men, spillerne viste en god lagmoral og vant til slutt 7-6, sier Kent Nilsen, en av lagets trenere.

Han kan fortelle at spillerne syntes det var stort å få spille på en så stor stadion, og at de i tillegg klarte å snu kampen.

– I år har det både vært stang inn og stang ut for dette laget, og det har vært jevnt med seire og tap. Nettopp derfor var det ekstra moro at de virkelig sto på, stengte buret og vant over Grane etter en vanskelig start på kampen, sier Nilsen.

Nå har laget høstferie, før de to siste seriekampene for sesongen spiller i oktober. Først av disse er kamp mot Øyestad 2 på Kjempesteinsmyra 8. oktober.