Vanligvis vinner man kamper i seniorfotballen om man scorer fire mål på hjemmebane. For Risørs herrelag holdt det ikke helt.

Tekst: Tore Myrberg

Marginene er ikke helt på det unge risørlagets side for tiden. For spillet tilsier til tider at man burde hatt flere poeng enn de seks man har fått med seg til nå. Også mot Hisøy var muligheten for poeng absolutt til stede. I stedet endte det hele 4-5.

– Vi spilte en kjempegod førsteomgang. Først tok vi ledelsen 1-0 ved Mateusz Radgowski, 2-0 på straffe ved Bjørnar Naume, etter at Mateusz ble felt, forteller trener Rune Norgaard.

Så kom Hisøy litt tilbake i kampen og reduserte til 2-1 etter 25 minutter.

– Vi fortsatte å spille godt og fikk et frispark som Marius Aasbø satte i mål via muren, men de klarte å redusere til 3-2 like før pause. For oss var dette en veldig god omgang som vi fortjente å lede enda mer.

Dessverre så endret kampbildet seg i andre omgang. Hisøy tok mer over kampen, og fikk litt for enkle scoringer.

– De scorer på dødballer etter svak markering av Risør. Men, vi reduserer til 4-5 rett før slutt og vi presser på for utligning uten å lykkes.

Totalt sett er Norgaard fornøyd med mye etter kampen.

– Men, vi slipper inn litt lette mål og henger ikke helt sammen i andreomgang. Det er likevel mye positivt, og vi tar steg for steg.

Nå er det kun en kamp igjen før sommeren, og den er mot Hånes førstkommende lørdag.

– Der håper vi på en god avslutning, og deretter en sterk høstsesong.