Risørs damelag i fotball er på Spania-tur. Etter å ha samlet inn penger i flere måneder, nyter de nå godt av å spille i langt varmere vær enn i Risør.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Terje Frøyna

Laget ankom Alicante søndag kveld, slik at når dette leses er den fem dager lange treningsleire i ferd med å avsluttes.

– Damene har to treninger daglig på det flotte anlegget Albir, som ligger kun en fem minutters busstur fra hotellet, forteller trener Terje Frøyna.

I tillegg til treningene har laget også spilt en treningskamp som endte med seier 3-1.

– Målscorerne våre var Irma, Marita og en frisparkperle fra 35 meter fra Celina. Dermed er vi ubeseiret i Spania, sier Frøyna, dog etter kun en kamp.

Han mener en seier i en treningskamp er viktig for damene.

– En slik seier gir god motivasjon for videre utvikling og trening til neste år.