A-laget herrer

Bak fra venstre: Mathias Sørbø Eriksen, Lars Songe, Marcus Sørbø Eriksen, Kenneth R. Rees, Sebastian A. Sandvik, Sigmund Heistad, Glenn Brattekleiv, Øyvind H. Quarg.
Foran fra venstre: Teklit Haileab, Filip Lundberg, Preben Gullhav, Christoffer Axelsen, Khaild Mahmoud.

Treningstider: Mandager 20.15 – 21.45, Tirsdager 19.30 – 21.00, Torsdag 20.00 – 21.30

Trenere: Rune Norgaard og Øyvind Quarg

5. divisjon avd. 1

Risør vant mot Lillesand

Mateusz Radgowski ble den store helten på Risør mandag kveld ved å score alle målene da Risør slo Lillesand 3 – 0 i en viktig 5. divisjonskamp.

Kjempet hardt for det ene poenget

Etter fire kamper på rad med tap, ble det endelig ett poeng for Risørs herrelag mot Øyestad i dag. Det kunne også fort blitt seier, samtidig som 4-4 og ett poeng også var å anse som litt heldig.

Vil ha trøkk på både banen og tribunen

Risørtrener Øyvind Hageli Quarg håper spillerne gir alt i toppkampen mot Rygene lørdag ettermiddag. Samtidig ønsker han seg skikkelig trykk på tribunen. Tekst og foto: Tore Myrberg Mange vil nok tenke at det var lite i forkant av sesongen som tilsa at Risør skulle stå...

Spilte med hjerte på utsiden av drakta

Risør herrelag i fotball vant en knusende seier i første serierunde mot Randesund 2. Med hard innsats gjennom hele kampen ga ikke Risør seg før det sto 5-0 på resultattavla.

Skal kjempe for plassen

Mens man tidligere ofte har snakket om topp fem eller øvre halvdel som mål for Risørs herrelag i fotball, er årets målsetting mer edruelig. For de siste sesongen viser at det fort blir en kamp for å overleve i 5. divisjon. Tekst og arkivfoto: Tore Myrberg De siste...

Solid høstform sikret seier mot Imås

Risørs A-lag i fotball viser en imponerende høstform, og har nå ti poeng på de siste fire kampene. I går kveld ble Imås slått 2-0 på Kjempesteinsmyra.

Trenger to poeng for å være sikre

Risørs fotballherrer trenger i teorien to poeng til for å være sikret spill i 5. divisjon neste sesong. I realiteten bør det gå greit uansett.

Følg oss på Facebook