A-laget herrer

Bak fra venstre: Mathias Sørbø Eriksen, Lars Songe, Marcus Sørbø Eriksen, Kenneth R. Rees, Sebastian A. Sandvik, Sigmund Heistad, Glenn Brattekleiv, Øyvind H. Quarg.
Foran fra venstre: Teklit Haileab, Filip Lundberg, Preben Gullhav, Christoffer Axelsen, Khaild Mahmoud.

Treningstider: Mandager 20.15 – 21.45, Tirsdager 19.30 – 21.00, Torsdag 20.00 – 21.30

Trenere: Rune Norgaard og Øyvind Quarg

5. divisjon avd. 1

Herrelaget åpner serien i mars

Nå er det klart hvem Risørs herrelag i fotball skal møte i 2019. Ti motstandere står klare, og her er listen over hvem som er i Risørs avdeling.

Tapte spennende kamp mot Birkenes

Risør har ikke slått Birkenes i en A-kamp i fotball for herrer siden juni 2015. Tirsdag kveld så det lenge ut som om seieren endelig skulle komme.

Møter tabellnabo tirsdag kveld

Serieinnspurten i 5. divisjon avgjør hvilken plass Risør ender opp på i årets sesong. I kveld kommer Birkenes på besøk i en utsatt kamp.

Tapte mot Froland

Risørs herrelag gikk på et stortap hjemme mot topplaget Froland lørdag. Foreløpig ser likevel plassen i 5. divisjon ganske sikker ut.

Risør vant mot Lillesand

Mateusz Radgowski ble den store helten på Risør mandag kveld ved å score alle målene da Risør slo Lillesand 3 – 0 i en viktig 5. divisjonskamp.

Kjempet hardt for det ene poenget

Etter fire kamper på rad med tap, ble det endelig ett poeng for Risørs herrelag mot Øyestad i dag. Det kunne også fort blitt seier, samtidig som 4-4 og ett poeng også var å anse som litt heldig.

Vil ha trøkk på både banen og tribunen

Risørtrener Øyvind Hageli Quarg håper spillerne gir alt i toppkampen mot Rygene lørdag ettermiddag. Samtidig ønsker han seg skikkelig trykk på tribunen. Tekst og foto: Tore Myrberg Mange vil nok tenke at det var lite i forkant av sesongen som tilsa at Risør skulle stå...

Følg oss på Facebook