A-laget herrer

Bak fra venstre: Mathias Sørbø Eriksen, Lars Songe, Marcus Sørbø Eriksen, Kenneth R. Rees, Sebastian A. Sandvik, Sigmund Heistad, Glenn Brattekleiv, Øyvind H. Quarg.
Foran fra venstre: Teklit Haileab, Filip Lundberg, Preben Gullhav, Christoffer Axelsen, Khaild Mahmoud.

Treningstider: Tirsdag 19.30 – 21.30, torsdag 19.30 – 21.30

Trenere: Rune Norgaard og Øyvind Quarg

Lenke til terminliste og tabell

Solid høstform sikret seier mot Imås

Risørs A-lag i fotball viser en imponerende høstform, og har nå ti poeng på de siste fire kampene. I går kveld ble Imås slått 2-0 på Kjempesteinsmyra.

Trenger to poeng for å være sikre

Risørs fotballherrer trenger i teorien to poeng til for å være sikret spill i 5. divisjon neste sesong. I realiteten bør det gå greit uansett.

Bare nesten for Risør mot Donn 2

Trenerne Rune Norgaard og Øyvind Quarg likte mye av det han så i laget selv om Risør tapte 2-3 mot Donn 2 på Kjempesteinsmyra mandag kveld.

Tapte med ett mot Hisøy

Vanligvis vinner man kamper i seniorfotballen om man scorer fire mål på hjemmebane. For Risørs herrelag holdt det ikke helt. Tekst: Tore Myrberg Marginene er ikke helt på det unge risørlagets side for tiden. For spillet tilsier til tider at man burde hatt flere poeng...

Jens Ole scoret, men Risør tapte

Risørs unge mannskap lyktes ikke helt i bortekampen mot Imås mandag kveld. Grimstadlaget vant til slutt 3-1, og rykket litt fra på tabellen.

Tapte hjemme mot Birkenes

Risørs herrelag i 5. divisjon maktet ikke å ta poeng i tirsdagens hjemmekamp mot Birkenes. – De var et bedre lag i dag, sier risørtrener Rune Norgaard.

Følg oss på Facebook