A-laget herrer

Bak fra venstre: Mathias Sørbø Eriksen, Lars Songe, Marcus Sørbø Eriksen, Kenneth R. Rees, Sebastian A. Sandvik, Sigmund Heistad, Glenn Brattekleiv, Øyvind H. Quarg.
Foran fra venstre: Teklit Haileab, Filip Lundberg, Preben Gullhav, Christoffer Axelsen, Khaild Mahmoud.

Treningstider: Mandager 20.15 – 21.45, Tirsdager 19.30 – 21.00, Torsdag 20.00 – 21.30

Trenere: Rune Norgaard og Øyvind Quarg

5. divisjon avd. 1

Tapte spennende kamp mot Birkenes

Risør har ikke slått Birkenes i en A-kamp i fotball for herrer siden juni 2015. Tirsdag kveld så det lenge ut som om seieren endelig skulle komme.

Vil ha trøkk på både banen og tribunen

Risørtrener Øyvind Hageli Quarg håper spillerne gir alt i toppkampen mot Rygene lørdag ettermiddag. Samtidig ønsker han seg skikkelig trykk på tribunen. Tekst og foto: Tore Myrberg Mange vil nok tenke at det var lite i forkant av sesongen som tilsa at Risør skulle stå...

Spilte med hjerte på utsiden av drakta

Risør herrelag i fotball vant en knusende seier i første serierunde mot Randesund 2. Med hard innsats gjennom hele kampen ga ikke Risør seg før det sto 5-0 på resultattavla.

Skal kjempe for plassen

Mens man tidligere ofte har snakket om topp fem eller øvre halvdel som mål for Risørs herrelag i fotball, er årets målsetting mer edruelig. For de siste sesongen viser at det fort blir en kamp for å overleve i 5. divisjon. Tekst og arkivfoto: Tore Myrberg De siste...

Solid høstform sikret seier mot Imås

Risørs A-lag i fotball viser en imponerende høstform, og har nå ti poeng på de siste fire kampene. I går kveld ble Imås slått 2-0 på Kjempesteinsmyra.

Trenger to poeng for å være sikre

Risørs fotballherrer trenger i teorien to poeng til for å være sikret spill i 5. divisjon neste sesong. I realiteten bør det gå greit uansett.

Følg oss på Facebook