A-laget herrer

Bak fra venstre: Mathias Sørbø Eriksen, Lars Songe, Marcus Sørbø Eriksen, Kenneth R. Rees, Sebastian A. Sandvik, Sigmund Heistad, Glenn Brattekleiv, Øyvind H. Quarg.
Foran fra venstre: Teklit Haileab, Filip Lundberg, Preben Gullhav, Christoffer Axelsen, Khaild Mahmoud.

Treningstider: Mandager 20.15 – 21.45, Tirsdager 19.30 – 21.00, Torsdag 20.00 – 21.30

Trenere: Rune Norgaard og Øyvind Quarg

5. divisjon avd. 1

Spilte med hjerte på utsiden av drakta

Risør herrelag i fotball vant en knusende seier i første serierunde mot Randesund 2. Med hard innsats gjennom hele kampen ga ikke Risør seg før det sto 5-0 på resultattavla.

Skal kjempe for plassen

Mens man tidligere ofte har snakket om topp fem eller øvre halvdel som mål for Risørs herrelag i fotball, er årets målsetting mer edruelig. For de siste sesongen viser at det fort blir en kamp for å overleve i 5. divisjon. Tekst og arkivfoto: Tore Myrberg De siste...

Solid høstform sikret seier mot Imås

Risørs A-lag i fotball viser en imponerende høstform, og har nå ti poeng på de siste fire kampene. I går kveld ble Imås slått 2-0 på Kjempesteinsmyra.

Trenger to poeng for å være sikre

Risørs fotballherrer trenger i teorien to poeng til for å være sikret spill i 5. divisjon neste sesong. I realiteten bør det gå greit uansett.

Bare nesten for Risør mot Donn 2

Trenerne Rune Norgaard og Øyvind Quarg likte mye av det han så i laget selv om Risør tapte 2-3 mot Donn 2 på Kjempesteinsmyra mandag kveld.

Følg oss på Facebook