Risør Fotballklubb har i 2017 et samarbeid med Risør Akvarium som blant annet innebærer at alle spillerne på gjestende lag i klassene 7-10 år får hver sin inngangsbillett til Risør Akvarium. Dette som en hyggelig gest, og med et ønske om at våre besøkende skal komme på flere besøk til Risør i løpet av året.

Les mer om dette i denne artikkelen:

Gir gratisbilletter til bortelaget

I tillegg ønsker vi å gjøre våre medlemmer oppmerksomme på et tilbud om å holde bursdagsselskap i Risør Akvarium.

Bursdagsfeiring i akvariet

…..en annerledes feiring

Her får barna guidet omvisning og læring om livet i havet, de kan fiske krabber, se på film (ta gjerne med DVD selv), vi arrangerer skattejakt der skatten gis til bursdagsbarnet og selvsagt synger alle bursdagssangen og bursdagsbarnet får krone.

Vi setter sammen et morsomt og lærerikt opplegg i forhold til alder på barna.

Dere tar selv med mat/drikke/kaker og det som skal til for oppdekking av bordet.

2 timers varighet – utenom ordinær åpningstid

Max 20 barn

Pris kr. 1500,- for leie av akvariet, omvisning og aktiviteter

Ta kontakt med Tore Barstad på tlf. 41648759 eller mail@risorakvarium.no for å avtale tid utenom ordinær åpningstid, vi lover en topp feiring i tillegg til læren om livet i havet