Med høsten godt i gang, nærmer det seg også en avslutning på fotballsesongen. For de minste skjer det i hovedsak kommende lørdag.

Fotballklubbens avslutningsturnering er en tradisjon som både spillere og foreldre setter pris på. I år blir den for første gang på den nye banen.

– Dette er en fin anledning for klubben til å takke spillere for sesongen. I tillegg er dette klubb-bygging i form av at vi får vist oss frem med alle lagene for foreldre, besteforeldre og andre. Jeg som leder syntes det er supert at vi får nå vist vårt nye anlegg og at vi er en aktiv klubb, sier Christian Axelsen i Risør Fotballklubb.

Hektiske timer

Lørdagens turnering på Kjempsteinsmyra starter klokken 10.30, og det er mange som skal i sving i løpet av noen hektiske timer.

– Det er vel rundt 100 spillere og 30 voksne som skal i aksjon denne dagen. I tillegg viser vi fram 15 nye spillere på 6-årslaget vi har opprettet etter sommerferien. I år har vi jo også fått på plass et stjernelag samt jente og damelag, så vi har lyst til å vise fram mangfoldet og at vi har lykkes med noen av våre satsinger, sier Axelsen.

Fortsatt noe igjen

Selv om dette er en avslutningsturnering, betyr ikke det at alle er helt ferdig med fotballen for i år.

– Sesongen er ikke helt over for alle, men det er viktig at turneringen ikke trekkes for langt ut over høsten. Derfor passet det godt med kommende lørdag.

I tillegg til noen kamper, vil mange lag fortsette med treningene.