Risørs unge mannskap lyktes ikke helt i bortekampen mot Imås mandag kveld. Grimstadlaget vant til slutt 3-1, og rykket litt fra på tabellen.

Tekst: Tore Myrberg

Risør spilte en god førsteomgang, og skapte flere muligheter som nok burde ha resultert i scoring.

– Det hadde ikke vært noe å si på om vi ledet med ett eller to mål til pause, men ingen av lagene klarte å score de første 45 minuttene. Rett etter pause tar vi imidlertid ledelsen på hjørnespark. Jens Ole Haugstøyl er høyest og scorer et flott mål, forteller Rune Norgaard, en av lagets trenere.

Kjapp utligning

Dessverre for Risør holdt ikke ledelsen lenge.

– Bare noe få minutter senere får de et frispark som de setter rett i mål, og deretter går de opp til 2-1. Det gjør spillerne våre litt stressede.

Likevel klart de unge i grønt å heve seg.

– Vi kjempet tilbake og skapte sjanser. Helt mot slutten hadde vi en kjempemulighet til å utligne med et skudd som gikk i stolpen, og hvor vi var litt uheldig mer returen. Siden vi dytter mange folk opp, kommer Imås på en kontring rett etter og fastsetter sluttresultatet til 3-1.

Usikker om neste kamp

Siden også Randesund 2 tapte sin kamp, har Risør fortsatt tre poeng ned til det som kan bli en utsatt kvalifiseringsplass på tabellen. De neste to kampene går hjemme på Kjempesteinsmyra.

– Vi skal i utgangspunktet møte Hisøy førstkommende lørdag, men jeg er litt usikker på den kampen. De sliter visst litt med å stille lag fordi juniorene deres skal spille forkamp for Arendal. Men, vi ønsker å spille lørdager for å skape litt ramme rundt kampene. Så jeg vet ikke helt hva det blir til.

Siste kampen før ferien er mot Hånes, og er samtidig første kamp i andre halvdel av serien. I hjemmekampen vant Hånes hele 6-0, men det er et mer samspilt risørlag som står klar til å ta i mot serielederen lørdag 17. juni.

Tabellen 5. div. menn

Lag S P