Hjertelig velkommen til Kjempesteinsmyra!

Hos oss skal det være hyggelig å spille fotball uansett hvilket lag du spiller på. Dette håper vi dere som gjester ønsker å være med på, og at vi alle følger fotballforbundets foreldrevettregler:

1. Støtt opp om klubbens arbeid – gjennom foreldremøter forankres fotballens og klubbens verdisyn.
  2. Møt fram til kamper og treninger – du er viktig både for spillerne og miljøet.
  3. Gi oppmuntring til alle spillerne i med- og motgang – dette gir trygghet, trivsel og motivasjon for å bli i fotballfamilien lenge.
  4. Vi har alle ansvar for kampmiljøet – gi ros til begge lag for gode prestasjoner og Fair Play.
  5. Respekter trenerens kampledelse – konstruktiv dialog om gjennomføring tas med trener og klubb i etterkant.
  6. Respekter dommerens avgjørelser – selv om du av og til er uenig!
  7. Det er ditt barn som spiller fotball. Opptre positivt og støttende – da er du en god medspiller!

Det handler om respekt – ikke sant?

Her er litt nyttig informasjon til deg som kommer med et lag for å spille på Kjempesteinsmyra:

For de som ønsker det har vi garderober tilgjengelig i kjelleren i Risørhallen, med mulighet til både å skifte og dusje. For sikkerhets skyld kan det være lurt å kontakte en av trenerne på laget du skal møte for å avklare bruk av garderobe.

Om du ikke har vært hos oss tidligere, legger vi ved et kart slik at du enkelt kan finne banen. Kort fortalt i tekst er det så enkelt at du på vei inn mot Risør tar første vei til høyre etter at du har passert Rema 1000 (den ligger på venstre side). Følg denne veien til det står skiltet inn til Risørhallen, hvor det er godt med parkeringsplasser og 50 meter å gå til banene. Om du kommer til en rundkjøring, har du kjørt noen få hundre meter for langt.