Risørs oldboys tapte siste seriekamp for våren da Tigerberget slo til med 5-1 mot grønntrøyene. Men, det er egentlig ikke det viktigste.

Tekst: Tore Myrberg Foto: Risør Fotballklubb

Risør Fotballklubb har alltid vært flinke til å gi et tilbud til unge gutter, og hvert år blir det opprettet nye lag. Ambisjonene har imidlertid skutt i været etter at jenter, damer og oldboys har kontaktet klubben med forespørsel. Bare til denne sesongen er det opprettet et helt nytt J14, stjernelag, to damelag og et oldboyslag.

– Dette er sånn vi vil ha det. Bare på oldboyslaget har det vært innom 28 spillere på to eller flere treninger siden vi startet opp i april, sier leder Christian Axelsen i Risør Fotballklubb.

Han scoret selv Risørs mål i gårdagens tap mot Tigerberget.

– For oss er det viktig å ha et tilbud til alle, og det sosiale er det som betyr noe.

Og det er mange som har saumfart kottet etter de gamle fotballskoene for å bli med.

– På dette nivået har vi holdt det til to treninger i uken slik at de som ikke kan den ene dagen har muligheten den andre. Også har det stort sett hvert en kamp i uken, noe som er akkurat passe, sier Axelsen.

Han håper flere tar sjansen på en tur opp til Kjempsteinsmyra for å bli med «gamlegutta» på trening.

Neste seriekamp for M34 er i slutten av august. Da kommer serieleder Tobienborg på besøk til Kjempesteinsmyra.

Tabellen M34

Lag Spilte Poeng