Gutter 19 år

Bak fra venstre: Bjørnar Naume – Mohamed Noufal – Ignas Juozapavicius – Sindre Alfsen – Thomas Schandy Kamtsikoudis – Emil A. Larsen – Omar Mohammed – Gianluca Novembrini – Tyler James Ilestad – Sherzad Mohammed – Luciano Novembrini (trener)

Foran fra venstre: Hikmatullah Sirat – Jens Fredrik L’Orange – Brede Ausland – Naw Naw Saw – Vowel Lay – Khalid Mahmoud – Jafar Mohamed Arbab Abdallah – Joakim Songe – Sasan Gholami

Ikke til stede: Simen Hasdal – Dagbjartur Mar Johannesson – Bilal Rabih Mohamad – Fuad Muqtar Qassim

Treningstider: Mandager 19.30 – 21.00, Tirsdager 19.00 – 20.30 , torsdager 20.00 – 21.30, fredag (inne i Risørhallen): 20.00 – 21.30.

Trenere:
Luciano Novembrini, mob 966 91 795

Her scorer A-lagets målvakt for juniorlaget

Mads Tønnesøl står til vanlig i mål når Risørs A-lag spiller kamper. Denne tirsdagen scoret han et av Risørs mål da juniorlaget klarte en sterk uavgjort med 3-3 mot Grane.

Følg oss på Facebook