Etter en lang sommerferie var det endelig klart for barnefotball på Kjempesteinsmyra igjen. Det likte Mathias Sandnes (på bildet over) veldig godt.

Risørs 11-årslag rakk aldri å få gjennomført noen trening før høstsesongen startet opp mandag kveld. Noen har imidlertid vært ivrige på banen selv uten noen trener til å organisere det hele.

– Nå var det veldig gøy å møte Birkenes, for det er lenge siden vi har spilt kamp. Men, jeg har vært på banen nesten hver dag, forteller Mathias Sandnes.

En gjeng 11-åringer som er glade for å spille kamp igjen.

Bedre før ferien

Han er en av flere som trives godt på det nye anlegget, og som mer enn gjerne tar turen på banen når anledningen byr seg.

– Her spiller vi kamper og skyter skudd på mål.

Mot Birkenes var det imidlertid ikke alt som stemte.

– Vi spilte bedre før ferien, men bare vent til vi får trent litt, sier Mathias.

Risør spilte til tider godt mot Birkenes i kampen på Kjempesteinsmyra, og hadde mange mål og målsjanser.

Bekreftet av treneren

Når 11-åringene selv sier at lager er litt rustent etter ferien, kan ikke trener Hugo Hansen annet enn å nikke på hodet.

– Det kan jeg bekrefte. Vi har ikke hatt trening, og i dag var det enkelte som hadde vært på banen siden klokken 11 og brukt opp mye av kreftene. Men, vi kommer tilbake, sier Hansen med et smil. Også han tydelig fornøyd med at ballen igjen ruller på kunstgresset.

Neste kamp for denne gjengen er borte mot Hisøy førstkommende mandag. Neste hjemmekamp er ikke før 5. september, når Jerv kommer på besøk.

Risør har for øvrig med to lag i 11-årklassen. Det andre laget spilte i går kveld bortekamp mot Trauma. Dette laget har hjemmekamp mot Jerv allerede mandag om en uke.