Det ble nervepirrende minutter på sidelinjen da Risørs G15 i fotball tok i mot Express onsdag kveld. Men, til slutt kunne grønntrøyene slippe jubelen løs.

Sjekk denne bildeserien fra onsdagens kamp:

Sasan Gholami ble matcvinner for Risør da han gikk i duell med målvakten og scoret Risørs andre mål i kampen.

– Jeg hadde tenkt å hedde rett på mål, men så kom målvakten ut. Så jeg var litt heldig som tok igjen ballen og fikk satt den i mål. Samtidig var det jo bra også, sier Gholami til iRisør.no.

Spennende sluttminutter

Risør ledet en stund 2-0 mot Express, men så kom redeuseringen. Mot slutten av kampen presset Express på, men Risør klart å holde unna.

– Risørs G15 er egentlig en sammenslåing av 14- og 15-årslaget fra i vår. Og dette har fungert kjempebra. Vi spilte uavgjort mot Express i vår, og nå vant vi. I tillegg spilte vi litt tidligere uavgjort 2-2 mot Lillesand, et lag som vi tapte for i vår, forteller Frank Hagane, som er en av lagets trenere.

Han var naturlig nok godt fornøyd med guttene etter kampen. Dette betyr at Risør står med fire poeng etter to kamper, og ligger på andreplass på tabellen. Kunne Lillesand ligger over med fem poeng, men de har til gjengjeld en kamp mer spilt

Polentur

Nå blir det imidlertid en spillepause for gjengen.

– Neste uke blir det ikke kamp, for da er gjengen på Polentur, sier Hagane.

Slik ser tabellen ut i G15 3. div. avd. 1 høst:

Lag S P
1 Lillesand 3 5