Risør Fotballklubb har innkalt til ekstraordinært årsmøte 29. august på klubbhuset. Da skal medlemmene si ja eller nei til undervarme allerede til vinteren.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Tom Hommefoss

Det er ikke så rart at styret sender saken videre til nettopp årsmøtet. For det er en stor investering det er snakk om, dette til tross for at rørene under banen allerede ligger der.

– Valget står på om man er for eller mot en investering på 250 000 kroner. Det er hva som trengs for å få i gang undervarmen. I tillegg vil vi få en årlig kostnad på drift på rundt 50 000 kroner, forteller leder Christian Axelsen i Risør Fotballklubb.

Positiv stemning

Så langt har saken vært diskutert i styret, og der er stemningen positiv til investeringen.

– Vi skal ha styremøte førstkommende tirsdag hvor vi skal bestemme en innstilling fra styret, men dette har vært diskutert tidligere og vi er positive til å få på plass undervarme nå.

Han føler også at mange av medlemmene er opptatt av at treningsforholdene blir gode også i vintermånedene.

– Alle ønsker det slik at treningene blir best mulig, og det gjelder også i perioden januar, februar og mars.

Åtte uker

Og det begynner å haste litt, slik at man ikke blir tatt på senga om det skulle bli en tidlig vinter.

– Vi bruker rundt åtte uker på å få systemet rundt undervarmen på plass.

Et viktig spørsmål som også må ses på før årsmøtet 29. august, er Risør kommunes rolle i en eventuell finansiering.

– Dette er noe vi må få diskutert i neste uke og fram mot årsmøtet, avslutter Christian Axelsen.

Les også denne sak om A-lagets kamp mandag denne uken:

Mateusz med hattrick mot Lillesand i kveld