Etter to kamper på rad med poengtap, var Risør 2 i damenes 4. divisjon tilbake med storseier i bortekampen mot Birkenes mandag.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Terje Frøyna

I de siste kampene har trenere Terje Frøyna måtte skifte mye på mannskapet, men i går kunne han stille med sitt sterkeste lag.

– I går fikk vi endelig toppa Risør 2, og da slår vi selv et godt Birkenes lag, sier Frøyna til iRisør.no.

Det ble en morsom tur hjem for de åtte spillerne som var med til bortekampen mot Birkenes.

Storspill gjennom hele kampen

Når først damene får spillet til å flyte, er det som regel lite morsomt å møte dette risørlaget. Og borte mot Birkenes hadde damene en slik kamp.

– Alt spill på bakken fungerte. Det samme med spill i bakrom samt alle løp. Etter første omgang stod det 3-0, sier Frøyna.

Andre omgang fortsatte jentene storspillet, slik at sluttresultatet ble 7-1.

– Det var en fryd å se på. Det eneste målet til Birkenes kom på straffe. Våre målscorere var Amalie Olsen (3), Ingrid E. Holte (2), Cecilie Fone (1) og Irma Lutvica (1).

Sommerferie

Med denne seieren rykket Risør 2 opp til tredjeplass på tabellen, men både Vindbjart og Lillesand ligger kun ett poeng bak og har en kamp mindre spilt.

Dette var for øvrig den siste kampen for dette laget før sommerferien. Risør 1 har igjen en hjemmekamp mot Mandalskameratene 26. juni.

Etter sommerferien møte de to risørlagene til internkamp når seriespillet starter opp igjen.

Tabellen 4. div. damer

Lag Spilte Poeng