A-laget damer

Foran fra venstre: Maren L Boiten, Zubaida, Tone Stabell-Hansen, Mari Fone, Gunvor Gundersen, Unn-Tove S. Sletten, Camilla Naume, Ingrid Løite Jacobsen
Midten fra venstre: Ister M. Ali, Kate Myra Mortensen, Amalie Olsen, Marte Gundersen, Marita Syvertsen Olsen, Une Hofsli Rødven, Malin Johansen, Katrine Pedersen, Maiken Linnéa Solvang
Bak fra venstre: Lene Gullhav Sivertsen, Inger Winterkjær, Marthe Flaten Haugen, Cecilie Wasler Fone, Ingrid Emblem Holte, Rahma Salah Aden, Hanne Gimsøy Grovik, Birgitte Reiersen, Guro Skogeng, Malin Vegerstøl, Bente Gullhav, Katharina Grande Karlsen, Helèn Greenwood.
Ikke tilstede på bilde: Ragnhild Emblem Holte, Michelle Keis Winther, Iselin Laukvik Tønnesland, Charlotte Mykland Dørsdal, Ida Elise Olsen, Trine Bakkane, Edina Nokto Sasivari, Martine Kvesetmoen.

Treningstider Risør A: Mandager 19 – 20.30, Oirsdager 19 – 20.30, Søndager 19.00 – 20.30.

Treningstider Risør 7’er: Mandager 18.00 – 19.30, Onsdager ??

Trenere:
Terje Frøyna, mob 909 53 355
Katrine Pedersen, mob 475 08 121

3. divisjon

Storkoser seg på treningsleir

Risørs damelag i fotball er på Spania-tur. Etter å ha samlet inn penger i flere måneder, nyter de nå godt av å spille i langt varmere vær enn i Risør.

Avsluttet sesongen med seier

Risørs damelag i fotball avsluttet serien på eksemplarisk måte da de tok imot Birkenes 2 på Kjempesteinsmyra tirsdag kveld.

Endelig kom første seier

På det tiende forsøket kom seieren for Risør Fotballklubbs damelag i 3. divisjon. Sluttresultatet mellom Birkenes 2 og Risør ble 0-2.

Damelaget med god kamp tross tap

Risørs damelag i 3. divisjon har hatt en bratt læringskurve. Onsdag gikk laget på et tap mot ett av seriens topplag onsdag kveld, men viste gode takter. Tekst: Tore Myrberg  Foto: Terje Frøyna/Risør Fotballklubb Forrige gang Risør spilte mot Express vant laget fra...

Anne scoret to mot Tveit

Risørs damelag i 4. divisjon spilte fredag kveld hjemmekamp mot Tveit. Anne Gundersen scoret begge Risørs mål, men det endte likevel med tap for grønntrøyene.

Knepent tap etter to sene mål

Mye godt spill og god innsats gjorde at Risørs damelag i 4. divisjon var nærme å sikre seg ett poeng i første hjemmekamp torsdag kveld.

Klar framgang tross tre tap

Risørs 3. divisjonslag for damer tapte alle tre kampene i dagens Tollnescup i Skien. Likevel er trener Terje Frøyna fornøyd med kampene.

Bill. mrk. Trener søkes

Med to damelag i Risør Fotballklubb, har det oppstått en liten utfordring. Sjuerlaget ønsker seg nemlig en trener som både kan være tålmodig og litt streng.

Følg oss på Facebook