Risør G12 har hatt en god vår sesong. Mandag kronet de det hele med sesongbeste da Tvedestrand kom på besøk til Kjempesteinsmyra.

Tekst: Tore Myrberg  Foto: Kirsti Henriksen

Gjestene fra Tvedestrand åpnet kampen veldig bra, og tok en klar ledelse etter tre raske mål.

– Da tok Risørs kaptein Ahmed Adael Mahmoud tok ansvar og oppmuntret laget på en fantastisk måte, til å snu kampen. Laget viste en enorm laginnsats, og spilte fremragende fotball. Samspillet stemte, og pasningene var presise. Det ene målet etter det andre rullet inn bak Tvedestrands keeper. Det sto 5-4 til hjemmelaget ved pause, forteller lagleder Kirsti Henriksen.

Med god stemning i laget, punkterte Risør byderbyet i andre omgang.

– Til tross for en kneskade, gjorde Mathias Andersen Lund en glimrende kamp. Han sto for flere gode innlegg som havnet i nettet, og to scoringer ble det også.

Laget hadde for anledningen lånt med seg en spiller fra laget under.

– Balder Hansen fra G11 gjorde en fantastisk innsats, og scoret flere mål. Men, enkeltprestasjonene til tross, dette var en lagseier som alle på laget skal ha æren for, sier Henriksen.

Dermed ble Risør G12 stående som ubeseiret etter vårsesongen.